Säljfinansiering

Ge dina kunder en enklare väg till köp med PayEx säljfinansiering. Vår expertis inom finansiering kan hjälpa dig att öka din omsättning och lönsamhet.

Kontakta oss

Ledande i Norden

Vi har lång erfarenhet av att leverera komplexa lösningar till ett flertal större företag i Norden.

Service till kunderna

Erbjud en stående kredit till konkurrenskraftig ränta och skapa anpassade erbjudanden.

Lojalare kunder

Med inköpen samlade på en månadsfaktura ökar chansen att kunderna fortsätter handla hos dig.

Erbjud abonnemang

Med konto kan du också erbjuda dina kunder ett abonnemang på dina produkter och tjänster.

Kontokunder är lojalare och handlar mer.

Med Konto kan dina kunder samla sina köp på en och samma faktura, med möjlighet att delbetala. De får en enklare vardag och du får lojalare kunder och fler möjligheter till merförsäljning.

Konto

Med Konto har både du och dina kunder full koll på transaktioner, förfallodagar, skulder och tillgodohavanden. Med Konto kan du erbjuda dina kunder en stående kredit eller en inlåning till konkurrenskraftig ränta och skapa anpassade erbjudanden och lojalitet.

Delbetalning

När du ger dina kunder möjlighet att delbetala kan de välja att göra sitt köp när behovet uppstår och slipper vänta på nästa lön. Din kund får också en mer anpassad månadsavgift. Du kan sälja dina produkter på ett mer attraktivt sätt.

Abonnemangs finansiering

Din kund kan månadsvis betala för sin produkt och tjänst. Med finansieringsformen får din kund en rimlig månadsavgift och du får betalt i förskott av PayEx för hela avtalsperioden.

Köp nu betala senare

Som handlare vill du erbjuda din kund att betala med faktura eller när det passar dem. Din kund ges valmöjligheter att få en stående kredit och betala lite i taget eller alltsammans på en faktura.

Tre fördelar med säljfinansiering

 • Ökad försäljning: Säljfinansiering lockar fler kunder och ökar försäljningen genom att erbjuda flexibla betalningsalternativ.
 • Ökad tillgänglighet: Säljfinansiering gör dina produkter eller tjänster mer tillgängliga för kunder genom att erbjuda möjligheten att dela upp betalningen över tid.
 • Kundlojalitet: Genom att erbjuda säljfinansiering kan du bygga starka kundrelationer och skapa lojala kunder som återkommer för att göra fler köp.

Säljfinansiering ger även köpare möjlighet att göra större och mer efterfrågade inköp utan att behöva betala hela beloppet direkt. Det kan öka deras köpkraft och möjliggöra för dem att få tillgång till produkter eller tjänster som de annars inte skulle ha haft råd med.

Vill du veta mer?

Kontakta vår säljavdelning så berättar vi mer om våra säljfinansieringstjänster.

Vi hjälper dig med säljfinansiering

Med Konto kan dina kunder samla sina köp på en och samma faktura, med möjlighet att delbetala. Kontakta oss så berättar vi mer om säljfinansiering.

Dina uppgifter

Samtycke

Se dataskyddspolicy för hantering av persondata

 • Var hittar jag användarmanualen för Butikskontoportalen?

  Du hittar användarmanualen här.

 • När kommer köprapporten och utbetalningen ifrån PayEx?

  PayEx redovisar försäljning och genomför utbetalningen dagen efter genomförd transaktion/er.

 • Kan kund ha medsökande på sin kontokredit?

  Nej, kontokrediten kan endast tecknas av en privatperson.

 • Kan kund erbjudas autogiro eller E-faktura för sitt butikskonto?

  Nej, i dagsläget erbjuds varken autogiro eller e-faktura för Butikskonto.