Fakturering

Ledande i Norden

Vi har lång erfarenhet av att leverera komplexa lösningar till ett flertal större företag i Norden.

Minska administrationen

Med PayEx fakturering får du snabbare betalt och kan fokusera på det du är bäst på.

Skräddarsydda lösningar

Vi anpassar lösningarna efter ditt företags behov.

Bättre koll

Med automatiserad reskontra får du tillgång till din data dygnet runt.

Att fakturera ska inte behöva vara rocket science.

Vi anpassar våra automatiserade faktureringsrutiner efter både dig och dina kunder och ser till att du får bättre överblick, säkrare betalningar och tid över till annat. Med ett eget utvecklarteam, den senaste tekniken och en samlad erfarenhet från flera decennier effektiviserar vi hela din fakturering. Du får ett enklare och överskådligare flöde och kan minska antalet leverantörer.

Integrering

För oss är det viktigt att du enkelt kan komma igång, oberoende av vilken teknisk kompetens du har. Vi ser till att integreringen går snabbt och friktionsfritt och oavsett vilket ekonomisystem du använder så kan vi ”prata” med det.

Reskontrahantering

När du automatiserar din reskontra får du tid över till annat. Du har tillgång till din data dygnet runt och får bättre koll på allt som sker. Både du och dina kunder får helt enkelt bättre förutsättningar att göra ett bra jobb.

Kundkommunikation

Fakturan är också en möjlighet att kommunicera med dina kunder. Så självklart kan du utforma dina fakturor precis som du vill ha dem och förse dem med personifierade erbjudanden, oavsett om dina kunder valt att få sina fakturor på papper, via e-post eller som e-faktura.

Inkasso

Att ta fordringar till inkasso kan vara känsligt. Du vill naturligtvis ha betalt, men också bemöta dina kunder med respekt och förståelse. Vi har lång erfarenhet både av att sätta upp automatiska flöden för kravhantering och att hjälpa dina kunder med lösningar. Vi hjälper dig även med inkasso utanför Sverige.

Fördelar med PayEx Faktureringstjänster

Anpassat för dig och dina kunder

Att själv kunna bestämma hur man ska få sin månadsfaktura är numera en självklarhet, vare sig det är via e-post, e-faktura, pappersfaktura eller något annat. Våra faktureringssystem gör det enkelt att välja.

Alltid steget före

I vårt gränssnitt kommer du åt data och statistik dygnet runt. På så sätt kan du förutspå trender och se till att du alltid ligger steget före dina kunders förväntningar.

Frigör tid till annat

Tillsammans sätter vi upp ett flexibelt regelverk utifrån dina önskemål. Det minimerar administrationen och risken för ”unhappy flow”, så att du kan använda tiden till annat.

Översikt + kontroll = trygghet

En trygghet för både dig och dina kunder är att ni dygnet runt kan följa händelseförloppet för en faktura. Kunden kan enkelt logga in och hämta fakturor, se aktuell skuld eller betala direkt.

Bättre kundupplevelse

När hanteringen är effektiv och kommunikationen tydlig blir det både färre supportärenden och missnöjda kunder. Tillsammans med dig gör vi kundresan så enkel och självklar som möjligt.

Vi växer tillsammans med dig

Utvecklingen av våra system görs av våra egna medarbetare. Det gör att vi enkelt kan anpassa våra tjänster efter hur ditt företag växer eller ditt erbjudande ändras. Vid behov kan vi snabbt lägga till ytterligare finansiella tjänster.

Vikten av att involvera och koordinera IT- och leveransorganisationen i affären kan inte överskattas. Det blir allt tydligare att ett nära samarbete mellan dessa enheter är helt avgörande för en framgångsrik tjänsteutveckling.

Niklas Waktel
Head of Product Management
Ledger PayEx Sverige

Vill du veta mer?

Hör av dig, så berättar vi mer om våra faktureringstjänster.

08-411 97 40

sales@payex.com