Fakturering

Ledande i Norden

Vi har lång erfarenhet av att leverera komplexa lösningar till ett flertal större företag i Norden.

Minska administrationen

Med PayEx fakturering får du snabbare betalt och kan fokusera på det du är bäst på.

Skräddarsydda lösningar

Vi anpassar lösningarna efter ditt företags behov.

Bättre koll

Med automatiserad reskontra får du tillgång till din data dygnet runt.

Att fakturera ska inte behöva vara rocket science.

Vi anpassar våra automatiserade faktureringsrutiner efter både dig och dina kunder och ser till att du får bättre överblick, säkrare betalningar och tid över till annat. Med ett eget utvecklarteam, den senaste tekniken och en samlad erfarenhet från flera decennier effektiviserar vi hela din fakturering. Du får ett enklare och överskådligare flöde och kan minska antalet leverantörer.

Kontakta oss

Integrering

För oss är det viktigt att du enkelt kan komma igång, oberoende av vilken teknisk kompetens du har. Vi ser till att integreringen går snabbt och friktionsfritt och oavsett vilket ekonomisystem du använder så kan vi ”prata” med det.

Reskontrahantering

När du automatiserar din reskontra får du tid över till annat. Du har tillgång till din data dygnet runt och får bättre koll på allt som sker. Både du och dina kunder får helt enkelt bättre förutsättningar att göra ett bra jobb.

Kundkommunikation

Fakturan är också en möjlighet att kommunicera med dina kunder. Så självklart kan du utforma dina fakturor precis som du vill ha dem och förse dem med personifierade erbjudanden, oavsett om dina kunder valt att få sina fakturor på papper, i en digital brevlåda, via e-post eller som e-faktura.

Inkasso

Att ta fordringar till inkasso kan vara känsligt. Du vill naturligtvis ha betalt, men också bemöta dina kunder med respekt och förståelse. Vi har lång erfarenhet både av att sätta upp automatiska flöden för kravhantering och att hjälpa dina kunder med lösningar. Vi hjälper dig även med inkasso utanför Sverige.

Vad innebär fakturahantering?

Så kallad fakturahantering involverar flera olika steg:

  • samla in kunduppgifter
  • sammanställa fakturabelopp
  • göra digitala utskick, via e-mail eller post
  • kontoöverföringar
  • hantera fakturor som kommer i retur
  • administrera inbetalningar och felinbetalningar
  • inkassokontakt
  • kundkommunikation

Vi på PayEx brinner för fakturahantering och hjälper dig gärna med din fakturering. Vi tycker inte det är ett dugg krångligt och vi vill inte att du ska tycka det heller. Gör det lätt för dig och outsourca din fakturahantering till oss, det kan resultera i flera fördelar för er verksamhet!

Vill du veta mer?

Hör av dig, så berättar vi mer om våra faktureringstjänster.

08-411 97 40

Vi hjälper dig med din fakturering

Vi har lång erfarenhet av att leverera komplexa lösningar och med PayEx fakturering får du snabbare betalt och kan fokusera på det du är bäst på. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med din fakturering.

Dina uppgifter

Samtycke

Se dataskyddspolicy för hantering av persondata