Kontotjänster

Ledande i Norden

Vi har lång erfarenhet av att leverera komplexa lösningar till ett flertal större företag i Norden.

Service till kunderna

Erbjud en stående kredit till konkurrenskraftig ränta och skapa anpassade erbjudanden.

Lojalare kunder

Med inköpen samlade på en månadsfaktura ökar chansen att kunderna fortsätter handla hos dig.

Erbjud abonnemang

Med konto kan du också erbjuda dina kunder ett abonnemang på dina produkter och tjänster.

Kontokunder är lojalare och handlar mer.

Med Konto kan dina kunder samla sina köp på en och samma faktura, med möjlighet att delbetala. De får en enklare vardag och du får lojalare kunder och fler möjligheter till merförsäljning.

Reskontrahantering

Ger både dig och dina kunder full koll på bland annat inköp, kommande betalningar, skuldsaldo och tillgodohavande. Här hanteras också påminnelser, ränteberäkning, reklamationer och andra händelser som påverkar kontot.

Kundkommunikation

Att själv kunna bestämma hur man ska få sina fakturor och annan kommunikation från företag är mycket värt för många. Vilket i sin tur kan vara värt väldigt mycket för dig, eftersom fakturan är en kommunikationskanal, där du till exempel kan skapa personifierade erbjudanden. Och få både lojalare kunder och ökad försäljning.

Inkasso

Att ta fordringar till inkasso kan vara känsligt. Du vill naturligtvis ha betalt, men också bemöta dina kunder med respekt och förståelse. Vi har lång erfarenhet både av att sätta upp automatiska flöden för kravhantering och att hjälpa dina kunder med lösningar. Vi hjälper dig även med inkasso utanför Sverige.

Fördelar med PayEx Kontotjänster

Anpassat för dig och dina kunder

Att själv kunna bestämma hur man ska få sin månadsfaktura är numera en självklarhet, vare sig det är via e-post, e-faktura, pappersfaktura eller något annat. Med Konto har både du och dina kunder full koll på transaktioner, förfallodagar, skulder och tillgodohavanden.

Lägg till fler tjänster

Genom att vi har egna utvecklare kan vi vid behov smidigt lägga till ytterligare finansiella tjänster i takt med att din verksamhet utvecklas. Kanske planerar du att etablera dig i andra nordiska länder? Då finns vi där.

Enkelt

Många tycker att det här med kontolösningar verkar komplext. Och det kan det naturligtvis vara, men det är inget du behöver bekymra dig över. Vi tar fram en lösning efter dina behov och önskemål. Enkelt och överblickbart för både dig och dina kunder.

Delbetalning

När du ger dina kunder möjlighet att delbetala kan de välja att göra sitt köp när behovet uppstår och slipper vänta på nästa lön. Om de har en stående kredit ökar också dina chanser till merförsäljning, vilket du kan använda i din kundkommunikation.

Lojalare kunder

När dina kunder får inköpen samlade på en och samma månadsfaktura får de också en enklare vardag. Med Konto kan du erbjuda dem en stående kredit till konkurrenskraftig ränta och skapa anpassade erbjudanden. Sammantaget ökar det chansen till lojalare kunder.

Abonnemang som affärsmodell

Med konto kan du också erbjuda dina kunder ett abonnemang på dina produkter och tjänster. Du får lojalare kunder som enkelt kan hålla sig uppgraderade.

Vill du veta mer?

Hör av dig, så berättar vi mer om våra kontotjänster.

08-411 97 40

sales@payex.com