Ett partnerskap med fördelar

Bli partner

I fyrtio år har vi har sett företag växa från små firmor till hela koncerner. Tillsammans med ett stort antal partners hittar vi ständigt nya sätt att stärka vår gemensamma kunds affär och därmed även våra egen.

Som vår partner får du tillgång till följande.

Marknadsmaterial
Vi har färdigt marknadsmaterial riktat mot era kunder som du liksom dina säljare och tekniker kan använda er av. Vid behov så sätter vi tillsammans ihop nya produktblad och folders för att täcka upp era specifika behov. Vi ser till att det är enkelt att sälja vårt samarbete.

Kurser och information
När integrationen med er plattform är på plats vill vi gärna få en möjlighet att utbilda era medarbetare. Vi går genom de produkter ni kommer att erbjuda era kunder och ger er de fakta och argument som behövs för att presentera dem på ett bra sätt. Kursen håller vi därefter någon gång per år allteftersom nya produkter tillkommer och medarbetare börjar och slutar.

Experthjälp och rådgivning
När du är i behov av hjälp i dialogen med kunder står vi alltid beredda att hjälpa dig. Det kan handla om lösningar för kunder med speciella behov, deltagande i seminarium eller att skräddarsy tjänster. Vi håller er uppdaterade om vad som händer i branchen genom regelbundna möten med er. Ni får även ta del av våra nyhetsbrev, webinar, kundseminarium, frukostmöten och vår Facebook-kanal.