Om PayEx

PayEx Group är en familjeägd koncern med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten 1972 har vi drivit utvecklingen inom vår bransch och är idag Nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och för fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura och reskontrahantering, inkasso och kredithantering.

Som den enda heltäckande aktören i Norden törs vi säga att ingen besitter mer kunskap inom området betalning än vi. Ändå är det inte kunskapen i sig som är anledningen till att vi uppskattas av våra kunder. Vår kunskap är nämligen synonym med din tillväxt. Vi ser till att du aldrig går miste om en affär för att du inte kunde ta betalt. Vi lyfter bort tunga administrativa delar från ditt skrivbord och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Vi ökar din likviditet och ser till att ditt företag har muskler nog för att växa.

Vi får våra kunders affärer att peka uppåt. Precis som pilen i vår logotyp. Den sitter inte där av en tillfällighet. Den är skörden av vårt arbete. Resultatet av 40 års samlad kunskap och utveckling.

PayEx - Experts in Payments

PayEx inkasso- och finansiella verksamhet bedrivs med auktorisation från Data- respektive Finansinspektionen. Kreditmarknadsbolaget PayEx Credit AB utför koncernens samtliga finansiella tjänster.